About

Brothers United begon in 2018. Broer en zus die samen zijn gaan werken. Met de creatieve en concept getrainde geest van Co en de camjo pur sang producerende Eline vonden we dat we in combinatie een goede partij zijn voor klanten die scherpe content willen. Inmiddels hebben we veel ontroerende, soms grappige, mooie items weten te maken voor veel stichtingen, gemeentes en bedrijven met een maatschappelijke impact.  

Eline Prins

Wat werd er gelachen toen ik 17 jaar geleden vertelde aan mijn omgeving van wie er toevallig veel in de film/ tv werkte dat ik de opleiding camjo ging volgen. Camera, geluid, licht, interview en regie allemaal door één persoon gedaan?  Dat was een giller. Maar toen ik eenmaal in actie was en leuke video’s begon te maken, was al snel duidelijk dat dit een nieuwe tak van sport was. Content voor het internet werd meer en meer gevraagd en het hoefde ineens niet meer zoveel te kosten. Door de jaren heen ben ik meegegroeid met klanten en verschillende vormen content. De voorliefde voor een pure, portretterende stijl van filmen is gebleven. Met een duidelijke boodschap maar ook met een vleugje documentaire erin. We filmen veel voor stichtingen en bedrijven die een maatschappelijke functie hebben. Dat is dankbaar en mooi werk.    

Als kind speelde ik zelf al in commercials van Fiat, Wokkels of de Postbank. Ik vond het geweldig in de studio. Wat vooral indruk maakte waren de bevlogen mensen. Ik had mijn wereld gevonden! Na school kreeg ik gelijk een baantje bij de Tros en daar mocht ik van alles doen. Schrijven, filmen, monteren. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij verschillende reclamebureaus als copywriter. Met Brothers United zijn we de ene dag in Peru, de andere staan we op de Albert Cuyp Foxpops te draaien of filmen we op de zorgboerderij in Epe. Geen dag is hetzelfde. En daar kom ik elke dag weer graag mijn bed voor uit!

Co Prins

Partners in crime

Waarom brothers united?

Efficiënte productie

We houden van heldere communicatie die twee kanten op werkt. We hebben een duid

10 jaar+ ervaring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Creatief

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Locaties

Witte Veld 60, Zandvoort